Kemencésház Noszvaj

Kemencésház NoszvajKEDVES VENDÉGEK, ÉRDEKLŐDŐK!

EZ ÚTON TÁJÉKOZTATJUK ÖNÖKET, HOGY A SZÁLLÁSADÁS VENDÉGHÁZUNKBAN ÁTMENETILEG SZÜNETEL, TECHNIKAI OKOK MIATT! MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK.

A KEMENCÉS VENDÉGHÁZ Egertől 9 km-re Noszvajon, hivatalos mérések szerint Közép-Európa legtisztább levegőjű hegyvidéki falujában, a Bükki Nemzeti Park lábánál található.

A vendégház egy kb.100 éves felújított, fagerendás pajtából, istállóból, és ólból kialakított apartmanokból áll. Természetesen mindegyik külön bejárattal, felújított parasztbútorokkal, melyek a kor hangulatát idézik.

A "PAJTA" nevű apartmanban 2 főt tudunk elhelyezni páros ágyon a földszinten, és még 4 főt a tetőtérben egyeságyon.(összesen 6 fő)

Felszereltség: mikrohullámú-sütő, hűtő, kávéfőző, gáztűzhely, kenyérpirító, edény-, pohár-és étkészlet, kábel TV (1db), zuhanyzó, WC.

Az "ISTÁLLÓ"-ban 2 főt egyeságyon a földszinten, 2 főt pároságyon a tetőtérben,és még további 2 főt egyeságyon a tetőtérben tudunk elhelyezni. (összesen 6 fő)

Felszereltség: gáztűzhely, mikrohullámúsütő, hűtő, kávéfőző, kenyérpirító, edény-, pohár- és étkészlet, kábel TV (1db),zuhanyzó, WC.

Kapcsolat